Eşref Gani Ahmedzay / Taliban Başkent Kabil'e girdi! Başkan Ghani ülkeyi terk ... - Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı.

Eşref Gani Ahmedzay / Taliban Başkent Kabil'e girdi! Başkan Ghani ülkeyi terk ... - Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı.. Eşref gani ahmedzai'nin geçerli oyların yüzde 56,44′unu aldığını ifade eden nuristani, dr. Eşref gani ahmadzai, ulusal birlik hükümeti kurmak üzere devlet başkanı oldu. Afganistan bağımsız seçim komisyonu başkanı yusuf nuristani, basın toplantısı düzenleyerek. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin.

Buna göre, eski maliye bakanı eşref gani ahmadzai oyların yüzde 56,44′nu alarak ilk sırda yer aldı. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Tura kalan 1949 doğumlu afgan siyasetçi.

Afganistan Cumhurbaşkanı Arabistan'a gitti - Asya Haberleri
Afganistan Cumhurbaşkanı Arabistan'a gitti - Asya Haberleri from i12.haber7.net
Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Haberler dünya haberleri afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. .devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma. Afganistan bağımsız seçim komisyonu başkanı yusuf nuristani, basın toplantısı düzenleyerek.

Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Tura kalan 1949 doğumlu afgan siyasetçi. Haberler dünya haberleri afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Enerjide yazılım şirketiniz yoksa başarı şansı yok. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma. Bölgesel ve küresel güvenliğe afganistan'da başkanlık seçimleri gergin bir durum yarattı. Buna göre, eski maliye bakanı eşref gani ahmadzai oyların yüzde 56,44′nu alarak ilk sırda yer aldı. Çin cumhurbaşkanı xi jinping gani'yi beijing'de törenle karşıladı ve görüşme yaptı.

Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Afganistan'ın yeni devlet başkanı eşref gani ahmadzai, amerika'daki üniversitede öğretim elemanlığı yaptı, dünya bankasında çalıştı. Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Gani, seçilmesinden bu yana pakistan ile ilişkileri geliştirmek istedi ve bu da taliban ile barış görüşmelerinin önünü açabilir. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin.

T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Afganistan Cumhurbaşkanı Ahmedzai ...
T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Afganistan Cumhurbaşkanı Ahmedzai ... from www.tccb.gov.tr
Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Haberler dünya haberleri afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin. Daha sona 2013 yılında prospect aylık i̇ngiliz dergisi tarafından ahmadzai'yi dünyanın ikinci en etkili. Eşref gani ahmedzai'nin geçerli oyların yüzde 56,44′unu aldığını ifade eden nuristani, dr. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah?ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı.

Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi.

Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Anlaşmaya göre ahmadzai devlet başkanı ve abdullah ise. Bu arada devlet başkanı adayları dr. 2014 afganistan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde abdullah abdullah'la beraber 2. Abd?de eğitim gördü ve çalıştı. Garaşsyz saýlaw komissiýasy eşref gani ahmadzai ýurduň täze prezidenti hökmünde yglan etdi. İhale kazanıp yatırım yapmayandan kapasiteleri geri alacağız. Abudllah abdullah ve eşref gani ahmedzai, bugün ulusal birlik hükümeti kurma anlaşması imzalamıştı. Haberler dünya haberleri afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu.

.devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Eşref gani ahmadzai, ulusal birlik hükümeti kurmak üzere devlet başkanı oldu. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin.

ABD ile kendi halkını bombaladılar! Müslüman ülkede ...
ABD ile kendi halkını bombaladılar! Müslüman ülkede ... from i2.haber7.net
Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Eski başkan hamid karzai ülkeyi yönetecek yeni isme amerika konusunda uyarılarda bulundu. Gani, seçilmesinden bu yana pakistan ile ilişkileri geliştirmek istedi ve bu da taliban ile barış görüşmelerinin önünü açabilir. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma. Afganistan'ın yeni devlet başkanı eşref gani ahmadzai, amerika'daki üniversitede öğretim elemanlığı yaptı, dünya bankasında çalıştı. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu.

Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından.

Tura kalan 1949 doğumlu afgan siyasetçi. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Garaşsyz saýlaw komissiýasy eşref gani ahmadzai ýurduň täze prezidenti hökmünde yglan etdi. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Daha çok oy alan eşref gani ve abdullah. İhale kazanıp yatırım yapmayandan kapasiteleri geri alacağız. Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Afganistan bağımsız seçim komisyonu başkanı yusuf nuristani, basın toplantısı düzenleyerek. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Bu arada devlet başkanı adayları dr. Buna göre, eski maliye bakanı eşref gani ahmadzai oyların yüzde 56,44'nu alarak ilk sırda yer aldı. Enerjide yazılım şirketiniz yoksa başarı şansı yok.

İhale kazanıp yatırım yapmayandan kapasiteleri geri alacağız eşref gani. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama